Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

Monográficos Externos

Comunicación Empresarial

ODONTOLOGIA EXPRESS?

ODONTOLOGIA EXPRESS?

Clínica Dental Bia

Què vol dir exprés? Que és quelcom ràpid, superficial, urgent, immediat? Aquesta no ha de ser la filosofia de l'odontologia moderna: ha de ser efectiva, duradora i honesta.

Clínica Dental BiA, empresa familiar amb tres centres des del 1988. 24 professionals -10 d'ells especialistes, exerceixen a partir d'uns principis que combinen una alta especialització, honradesa en el servei al client i la tecnologia més innovadora.

Aparells capdavanters

 Clínica Dental BiA és pionera en aquests tipus d'aparells, així podem arribar a un millor diagnòstic i planificació del tractament. Un d'aquests aparells és el TAC Dental 3D, els beneficis i qualitats del qual són:

a) Proporcionar major qualitat i definició de les imatges.

b) Reduir les radiacions.

c) Planificar la cirurgia d'implants.

d) Realitzar talls transversals que la radiologia convencional o panoràmica no aconsegueix.

e) Possibilitar veure els trajectes i formes anatòmiques dels nervis.

f) Facilitar les cirurgies guiades.

A més del TAC Dental comptem amb el Microscopi Quirúrgic que proporciona imatges magnificades a la visió humana, amb les quals es treballa amb més exactitud.

Clínica Dental BiA

C/ Agudes Nº8-10

Tel 972 239 049

17006 Girona

 

Rambla Xavier Cugat Nº26 Bajos

Tel 972 215 100

17007 Girona

 

C/ Riu Ser Nº2 - 1ºC

Tel 972 221 167

17003 Girona

-En la situació actual , creuen que els pacients són conscients dels tractaments que se'ls ofereixen en determinades clíniques?

Sovint observem que els pacients que ens visiten per primer cop no tenen prou informació del tractament que han de rebre, ni tampoc coneixen les opcions terapèutiques conservadores. Moltes vegades vénen ja amb un pressupost tancat d'implantologia, que és una opció terapèutica excel·lent quan és impossible conservar les peces dentals, però que ha de ser sempre el darrer recurs. Potser matar el nervi i fer una funda resoldria aquest cas concret.

-Què proposa Clínica Dental BiA?

Nosaltres defensem els tractaments conservadors, mínimament invasius si pot ser, on el pacient miri de salvar el màxim de la seva dentició. Un concepte que fem arribar als nostres pacients és el de la Rehabilitació Integral, on hi conflueixen la part emocional, funcional i estètica, on el pacient és assessorat per professionals en cadascuna de les seves especialitats: cirurgies com la implantologia, l'endodòncia, l‘ortodòncia, l'estètica, l'odontologia pediàtrica, etc. Nosaltres fugim del concepte d'odontologia exprés.

-Què vol dir que fugen de l'odontologia exprés?

Els tractaments ràpids, superficials, urgents i  immediats xoquen amb la nostra filosofia del que ha de ser l'odontologia, quelcom modern, efectiu, durador i honest. Mai ha de ser el comercial, abans que el professional, qui faci el diagnòstic del pacient.

-S'hi troben amb això?

Massa sovint. De vegades arriba el pacient ja amb el pressupost fet que inclou per exemple quatre extraccions i quatre implants i només ve a buscar preu. El que potser no li han dit és que si hi ha una periodontitis(malaltia de l'estructura de suport de la dent) tard o aviat li cauran. En canvi si tractem primer la periodontitis, assegurarem  una boca sana on aquells implants podran durar molts anys.

Quina conclusió final pot apuntar?

Coneixent i valorant allò abans dit, ens agradaria deixar un interrogant als pacients: Quin tipus d'odontologia desitjaria per a vostè i la seva família? 

A la Clínica Dental BiA ho tenim clar: Pel que fa als queixals cal recuperar el seny.

Clínica Dental Bia

C/ Agudes Nº8-10, 17006, Girona, Girona, Catalunya, España

www.clinicadentalbia.com

972 239 049

Contacta con Clínica Dental Bia