Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

Monográficos Externos

Comunicación Empresarial

Aquest estiu a Alp, cultura i esports

Aquest estiu a Alp, cultura i esports
Concert Roger Mas

Alp 2500

El concert de Roger Mas, la Festa Major i la trobada d'acordionistes de La Molina, el Festivals de Blues i el de Música Antiga dels Pirineus i, en esports, el Rallysprint, la primera Marxa Cicloturística són algunes de les moltes activitats que s'organitzen aquest estiu en aquesta localitat de la Cerdanya.

Cultura 

 

Els amants de la cultura tenen una cita aquest estiu a Alp, localitat de la Cerdanya, que organitza un gran nombre d'activitats. Entre les més destacades trobem, el primer cap de setmana d'agost, la Festa Major de La Molina, el 30 de juliol, el concert de Roger Mas, el 9 d'agost la XXVII Trobada d'acordionistes de la Molina que, com ja és tradició, farà arribar als nombrosos assitents la música d'aquest instrument tradicional del Pirineu. Els dies 19 i 20 d'agost se celebrarà el 3r Festival de Blues dels Pirineus amb l'actuació de Tom Principato (Washington) i Neal Black & the Healers (San Antonio, Texas). Els amants de la música clàssica podran assistir el dia 24 d'agost als Vespres musicals de la Baga de la Cerdanya on la Camerata Nova interpretarà "El so màgic de les cordes" i, tres dies més tard, dins del Festival Música Antiga dels Pirineus (FËMAP), La Ritirata interpretarà quartets de corda Boccherini, Haydn i Arriaga a l'església de Sant Pere. També com cada estiu, a partir del 22 de juliol cada divendres al vespre es fa una ballada de sardanes, cimena a la fresca, la tradicional Trobada de gegants el dia 23 de juliol, havaneres... Activitats a les quals tothom hi és convidat.

Esports

50 km de senders senyalitzats, que van des de la plana fins l'alta muntanya, permeten conèixer tots els racons del municipi i gaudir d'un entorn natural privilegiat que aquest estiu es podran descobrir gràcies a les sortides guiades. El cap de setmana del 23 i 24 de juliol estarà destinat al món del motor amb la VI Pujada ALP2500, el 1r Rallysprint de la Cerdanya i la trobada de cotxes i motos clàssics. Enguany s'organitza també la 1a Marxa Cicloturista el dia 4 de setembre, amb dos recorreguts de 200 i 128 km, per a tots els amants del ciclisme. També cal destacar activitats d'altres esports: torneigs de bàsquet 3x3, bicicletades, curses de natació i inflables aquàtics a la piscina, Zumba, escacs... Les activitats esportives aquest estiu a Alp estan pensades per tots els gustos i totes les edats.

Contacta con Alp 2500