Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

Monográficos Externos

Comunicación Empresarial

Tot un emblema al centre de Girona

Tot un emblema al centre de Girona

Hotels Ultonia

Hotels Ultonia, amb més de 50 anys d'experiència, és tot un referent hoteler a la ciutat de Girona. La situació, en ple centre de la ciutat, fa que els seus clients puguin visitar-la sense necessitat de vehicles. Està a pocs minuts dels llocs més emblemàtics de la ciutat, la Catedral, el Barri Vell, Call Jueu... A més, està proper a l'Auditori-Palau dels Congressos, el Recinte Firal, els Jutjats, Museus i a pocs minuts caminant de les estacions d'autobusos, trens i AVE.

Gràcies a les recents ampliacions, Hotels Ultonia ofereixen nous espais i serveis. Tres plantes de pàrking propi al soterrani de l'edificació amb accés directe a la recepció. Una sala específica per als seus clients ciclistes, on podran arreglar, netejar i guardar les seves bicicletes.

Sales i salons equipades d'audiovisuals per esdeveniments, reunions, conferències i seminaris; adaptables i modulables per ajustar-se millor a les necessitats de cada client. Amb capacitat de fins a més de 300 persones, també s'ofereixen per a tot tipus d'àpats, banquets o celebracions empresarials, familiars i grups.

La cafeteria "Room 118" ofereix servei d'esmorzars i dinars equilibrats diàriament, sopars els caps de setmana i servei de càtering per a grups reduïts. 

La seva terrassa d'estiu (de maig a octubre), situada a la 5ª planta i que té el nom de "El Secret de Girona", està oberta a partir de les 21h. És un espai únic per veure la posta de sol, amb una de les millors vistes de la ciutat, a la Catedral i al Parc de la Devesa. Amb una extensa carta de cocteleria d'etiqueta i serveis de càterings per a celebracions.

Hotels Ultonia

Gran Via de Jaume I, 22, 17001, Girona, Girona, Catalunya, España

www.hotelsultoniagirona.com

972 20 38 50

Contacta con Hotels Ultonia