Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

Monográficos Externos

Comunicación Empresarial

"Actualment hi ha bones opcions de compra de vivendes a l'Empordà"

1700 m2 de jardí + casa 350 m2
1700 m2 de jardí + casa 350 m2
2500 m2 de jardí + casa 500 m2

Entrevista a Ramon Faro i Maribel Aparicio, Director i fundador de Finques Faro, API-167; i gestora immobiliària respectivament

L'Empordà és una de les zones més reconegudes de Catalunya: per la seva magnífica situació geogràfica, que inclou mar i muntanya, per la bellesa del paisatge, la gastronomia, l'arquitectura i l'encant dels pobles… No és d'extranyar que sigui una de les comarques amb més demanda immobiliària, una gestió que Finques Faro realitza a la perfecció: Fundada a l'any 1976 i ubicada a Peralada, la seva activitat principal és la venda i lloguer d'immobles i terrenys en aquesta preuada regió.

-Què recomana per aquesta comarca? Comprar o llogar? 

En aquest moment és bo i intel·ligent comprar donades les bones ofertes que existeixen al mercat, tot i que per conèixer la zona és una bona opció llogar i gaudir del descobriment abans de comprar.

-I en el cas de Peralada…per què tenir-hi o llogar-hi una residència?

Perquè tenim un municipi únic: En 1 km2 tenim un castell del segle XII, un casino, un magnific camp de golf amb un hotel de 5 estrelles i una urbanització de luxe situada en un entorn immillorable, entre d'altres. Un CAP que dóna un servei sanitari magnific a diferents pobles de l'entorn i escoles, llar d'infants… en definitiva, tot el necessari per tirar endavant una família.

-¿Quins són els valors diferencials de Finques Faro?

L'experiència de quasi 50 anys, combinada amb la joventut de l'equip. I tot i que no som perfectes, tenim la satisfacció de comptar amb el suport dels nostres clients, de pares a fills, que és tota una satisfacció i prova de la confiança fruit de la feina ben feta que durant els anys ens hem guanyat. Ens ocupem de revisions de les cases per posar-les a punt, des de jardí, piscina, neteja, reformes i manteniment, preparar-les perquè estigui a punt quan els propietaris arribin... i molts serveis extres.

Finques Faro

www.finquesfaro.com

690 623 520 / 645 584 039

Contacta con Finques Faro