Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

Monográficos Externos

Comunicación Empresarial

Cadaqués, un lloc on passar-hi una bona temporada

Cadaqués, un lloc on passar-hi una bona temporada

Francesc González, administrador d’AIC

Cadaqués és un dels pobles amb més encant de Catalunya i un dels més valorats i estimats dins i fora del nostre país, i ho és per molts motius: la bellesa de les seves construccions, la seva privilegida situació, el llegat cultural d’artistes com Salvador Dalí o el preservar l’essència d’altres temps en serien algunes de les causes. És per això que…pot haver major privilegi que passar-hi aquí una temporada? I què tal tota la vida?

Situat en un entorn natural de gran bellesa paisatgística, envoltat del Parc Natural de Cap de Creus, amb les seves petites cales d’aigua cristal·lina, Cadaqués  ha aconseguit conservar el seu encant natural a través dels anys entre altres degut al seu aïllament geogràfic i la influència d’artistes com Dalí… i pel mateix caràcter de la seva gent que, orgullosos del seu poble, han sabut preservar-lo de possibles desenvolupaments urbanístics que desafortunadament en altres llocs han acabat per destrossar l’entorn.

 

Els atractius de la població fa que s’ofereixin un gran ventall de possibilitats de lleure i culturals: activitats marítimes en barca i submarinisme, senderisme pel parc Natural o passsejades pel seu centre històric, que conserva tot l’encant del cadaqués antic. Perquè, efectivament, Cadaqués és una població de gran interès arquitectònic i on conviuen elements de la pròpia arquitectura típica amb intervencions d’arquitectes de gran prestigi a través dels anys.

Agència Immobiliària Cadaqués

Totes aquestes característiques fan de Cadaqués un lloc òptim per viure, sigui en temporada o tot l’any, ja que a més és un poble amb vida social autòctona, a diferència d’altres llocs de costa que a l’hivern queden desolats. És per això que és un lloc òptim per realitzar-hi inversions a causa tant del seu encant actual com a la impossibilitat d’un gran creixement, el que fa de Cadaqués una inversió segura. I, sens dubte, la millor opció per la compra-venda o lloguer de propietats, per temporades o tot l’any, és l’Agència Immobiliària Cadaqués, la primera del poble, i que  opera des de l’any 1975. Es tracta d’una empresa familiar de diverses generacions conscient de la importància que en la preservació de l’estat actual de Cadaqués està el seu propi futur. L’AIC realitza la seva activitat pensant en el futur de les següents generacions, i es preocupa per realitzar la seva activitat des d’una ètica professional que dignifiqui l’activitat immobiliària, conscient que el propi control social en un lloc petit condiciona el prestigi professional. A més, es preocupa pel medi ambient i la natura que envolta la población. Com afirma Francesc González, el seu administrador, “l’agència no està interessada en projectes que puguin perjudicar l’entorn.

Contacta con Agència Immobiliària Cadaqués