Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

Monográficos Externos

Comunicación Empresarial

Escola Internacional del Camp, una escola del segle XXI

Escola Internacional del Camp, una escola del segle XXI

Escola Internacional del Camp

L’Escola Internacional del Camp ofereix un entorn internacional des de P1 fins arribar al Batxillerat i al BAT Internacional.

  • Jornades de portes obertes i sessions informatives.
  • Programes de beques i ajuts per a estudiants promoguts per la Fundació EIC
  • Model pedagògic propi que promou el desenvolupament integral i garanteix bons resultats acadèmics, amb idiomes i mentalitat internacional.
  • Consulteu el calendari a www.escolainternacional.org
  • Reserves per correu electrònic o per telèfon.

L’Escola Internacional del Camp (EIC), a Salou, va néixer amb un objectiu clar: preparar les noves generacions per als reptes del segle XXI. Per això el projecte educatiu que proposa és innovador i propi. Basat en el model pedagògic Sòcrates Educa®, busca l’excel·lència individual de cada alumne en diversos camps: saber, saber fer, ser i conviure des del respecte a la diversitat.

Per assolir aquests objectius, l’EIC aposta per una combinació equilibrada de coneixement científic, tècnic, humanístic i artístic. I per arribar a aquesta fita compta amb un professorat altament qualificat d’arreu del món que acompanya l’alumnat des del primer any (P1) i fins acabar el Batxillerat, amb una possible doble titulació: la del BAT local i la del BAT internacional (www.ibo.org).

L’èxit del model l’avalen avui dia més de 500 alumnes que s’han submergit en un entorn educatiu adaptat als temps en què vivim i pensat per als temps que els tocarà viure quan sortiran de l’Escola. Els pares i mares han vist en l’EIC el model pedagògic necessari perquè els seus fills surtin preparats en el món globalitzat i canviant que ens envolta. L’EIC planteja la formació en quatre eixos principals: internacionalitat i ple domini d’idiomes, tecnologia, valors i servei a la comunitat i sostenibilitat.

Entorn multilingüe

L’Escola Internacional del Camp fomenta la immersió lingüística des del primer dia, des del primer curs, per a què l’alumnat domini, en un entorn internacional, l’anglès, el català, el castellà i una quarta llengua estratègica: el xinès. Amb una immersió integral en anglès de P1 a P5 i introduint la resta d’idiomes a partir de Primària, l’alumnat viu dia a dia la internacionalitat amb professorat, alumnes i famílies d’arreu del món. 

El mètode educatiu permet l’entrada de nous estudiants a totes les edats amb independència del currículum o nivell d’idiomes, mitjançant programes adaptats i progressius.

En l’àmbit de les tecnologies, l’EIC en fa un ús eficient, permanent i innovador, no com una finalitat en si mateixa, sinó com un instrument facilitador d’aprenentatge i de relació en tots els àmbits: alumnat, professorat, famílies i comunitat educativa en general. El plantejament transversal des de P1 fins a Batxillerat fa de l’EIC un centre punter en l’aplicació de les noves tecnologies en educació. 

Valors i compromís

Els valors i el compromís amb la comunitat també són capitals a l’EIC, treballant per projectes amb alumnes de diferents edats i programes com el d’Aprenentatge i Servei o el mentoratge, que combinen diverses activitats i experiències de tots els alumnes amb la finalitat de fomentar valors com la solidaritat, l’esforç, la responsabilitat, l’alegria i la generositat envers els altres.

Finalment, el quart pilar és la sostenibilitat. La pedagogia basada en els valors de l’austeritat personal i el consum responsable es combinen en l’ensenyament diari. L’aposta per les energies netes, el reciclatge i el respecte al medi ambient són exemples permanents a les instal·lacions educatives i de funcionament de l’escola.

Amb aquest compromís, l’Escola Internacional del Camp creix curs rere curs. Per això l’EIC ofereix als pares i mares interessats la possibilitat de visitar-la, conèixer-la i resoldre dubtes en sessions informatives que se celebren els dimarts a les 17 hores o en diverses jornades de portes obertes al llarg del segon i tercer trimestre del curs. 

Escola Internacional del Camp

C. Salvador Espriu, s/n, 43840, Salou, Tarragona, Catalunya, España

www.escolainternacional.org

977 325 620

Contacta con Escola Internacional del Camp