Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

La Vanguardia

Entrevista a Carme Sánchez, responsable d'Almacenes Julián Sánchez de Girona

50 anys d'una empresa familiar a les comarques gironines

Fundada per Julián Sánchez, l'empresa gironina Almacenes j. Sánchez compta amb una llarga trajectòria com a especialista en el sector de la roba de la llar; una oferta que s'ha ampliat cap al descans i la moda. En total tenen quatre botigues ubicades a Figueres i Girona. A més, també, la proximitat que dona d'assisténcia als mercats setmanals de Girona, Figueres, Olot, Banyoles i Salt.

-Quina és la història de les botigues?

Amb només 14 anys, el meu pare Julián Sanchez va començar a vendre robar de la llar i dècades més tard, els seus fills, és a dir, jo mateixa i el meu germà Julián, estem al campdavant del negoci familiar juntament amb Esther Carilla.

Avui en dia, Almacenes J Sánchez compta amb una extensa oferta de roba de la llar, amb productes com llençols, edredons, fundes nórdiques, farcits sintètics i ploma, mantes, cortines, tendals, mosquiteres… A partir d'aquí vam manar ampliant la nostra oferta amb articles de moda i actualmente amb marques de referencia com Replay, Pepe Jeans, Antony Morato, Diesel, Salsa Jeans; sense oblidar marques més "casuals" per a tots els públics.

-Com definiría l'empresa? Quins valor hi predominen?

La millor definició que ens descriu és "atenció personalitzada i treball com abans". Ens agrada parlar amb els nostres clients, de les seves necessitats i poder-los ajudar per què la seva compra sigui satisfactòria. Amb bons consells i assessorament fem que el resultat de la nostra feina i la seva compra sigui excel·lent.

-Quins avantatges trobarem si confiem amb Almacenes J. Sánchez?

Assessorament, consells, información sobre els productes, confiança, responsabilitat, rapidesa, compromís, solucions i sobretot els ajudem amb el servei d'anar a prendre mides a casa seva, confecció de les cortines, muntantge i/o transport dels articles de gran volum.

-Per quin públic va dirigit els seus serveis?

Els nostres serveis van dirigits a tot el públic en general. a més a més, també tot l'àmbit de l'hostelèria, des de grans hotels a cases rurals, càmpings, restaurants, on també podem oferir tot el textil, mobiliari i decoració d'establiments. Oferim també serveis a ajuntaments, escoles, empreses,…

També tenim com a clients i els hi oferim un gran assessorament a despatxos d'Arquitectura i Disseny d'interiors i Exteriors, on treballem colze a colze, per aconseguir que les seves cases o ambients gaudeixin dels millors productes del mercat.

Almacenes Julián Sánchez

Ctra. de Santa Eugènia, 118, España

www.almjsanchez.com

972 238 016

Contacta con Almacenes Julián Sánchez