Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

La Vanguardia

Tot un emblema al centre de Girona

Hotels Ultonia, amb més de 50 anys d'experiència, és tot un referent hoteler a la ciutat de Girona. La situació, en ple centre de la ciutat, fa que els seus clients puguin visitar-la sense necessitat de vehicles. Està a pocs minuts dels llocs més emblemàtics de la ciutat, la Catedral, el Barri Vell, Call Jueu... A més, està proper a l'Auditori-Palau dels Congressos, el Recinte Firal, els Jutjats, Museus i a pocs minuts caminant de les estacions d'autobusos, trens i AVE.

Gràcies a les recents ampliacions, Hotels Ultonia ofereixen nous espais i serveis. Tres plantes de pàrking propi al soterrani de l'edificació amb accés directe a la recepció. Una sala específica per als seus clients ciclistes, on podran arreglar, netejar i guardar les seves bicicletes.

Sales i salons equipades d'audiovisuals per esdeveniments, reunions, conferències i seminaris; adaptables i modulables per ajustar-se millor a les necessitats de cada client. Amb capacitat de fins a més de 300 persones, també s'ofereixen per a tot tipus d'àpats, banquets o celebracions empresarials, familiars i grups.

La cafeteria "Room 118" ofereix servei d'esmorzars i dinars equilibrats diàriament, sopars els caps de setmana i servei de càtering per a grups reduïts. 

La seva terrassa d'estiu (de maig a octubre), situada a la 5ª planta i que té el nom de "El Secret de Girona", està oberta a partir de les 21h. És un espai únic per veure la posta de sol, amb una de les millors vistes de la ciutat, a la Catedral i al Parc de la Devesa. Amb una extensa carta de cocteleria d'etiqueta i serveis de càterings per a celebracions.

Hotels Ultonia

Gran Via de Jaume I, 22, 17001, Girona, Girona, Catalunya, España

www.hotelsultoniagirona.com

972 20 38 50

Contacta con Hotels Ultonia