Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

La Vanguardia

Entrevista a Dra. María Teresa Álvarez Sánchez, directora d'Álvarez Clínica Dental

"Cal que hi hagi confiança entre dentista i pacient"

La Dra. Álvarez exerceix a Lloret de Mar des de 1983. A més dels tractaments més comuns que realitza ella mateixa, també compta amb la col·laboració setmanal de diferents especialistes que li permeten donar un servei complet davant qualsevol patologia.

-Quins són els tractaments que ofereixen a Álvarez Clínica Dental?

Podem donar resposta a qualsevol demanda que ens facin els nostres pacients, ja siguin nens, adults o gent gran. Potser les més comunes son les ortodòncies, periodòncies, endodòncies, implants, aparells, tractaments d'estètica, etc. També atenem moltes urgències. 

-Com responen a tractaments més especialitzats?

Treballem amb diferents especialistes que vénen a la nostra clínica periòdicament i fan tractaments més complexos, com poden ser implants amb cirurgia guiada, elevacions de sinus maxil·lars, tractaments d'odonto-pediatria o fixació de pròtesis, entre d'altres

-Un tema important és la salut dental dels més petits...

A més de seguir les pautes d'higiene bucal mínimes a casa i a l'escola, cal fer revisions periòdiques als nens, encara que les dents siguin de llet. Molts pares creuen que no cal, però és molt important. No pot ser que el nen vingui per primer cop al dentista als sis anys, com de vegades passa, amb totes les dents amb càries.

-Sembla que hi ha una moda estètica...hi està d'acord?

Sí, fins i tot diria que a dia d'avui el fet que els adults portin aparells és una mostra d'estatus social. La veritat és que les tècniques estètiques han millorat molt en els darrers anys. Ara bé, cal ser molt clar amb aquest pacient i dir-li dues coses. Per una banda, que la millora estètica no és una cosa que es faci en un sol dia i segon que els resultats, tot i ser molt bons, potser no són els que ell es pensava. Cal ser molt clar des del principi.

-Què en pensa de les grans cadenes de clíniques?

Crec que ofereixen uns preus molt agressius en les tarifes que publiquen, però que a l'hora de la veritat apliquen suplements que encareixen els tractaments i fan que els clients s'enduguin sorpreses desagradables. A més, el nivell i l'experiència professional dels seus profesionals no és comparable als dels profesionals de centres amb llarga trajectòria, com el nostre. De fet, nosaltres rebem a molta gent que ve d'aquestes clíniques amb males experiències...

-Vostè porta 33 anys exercint a Lloret de Mar; quin és el secret?

A més de ser molt bons professionals, hem establert una relació de confiança amb el pacient i això és molt important. Això ha fet que el boca orella hagi funcionat i atenguem pacients de Lloret, Blanes, de tota la comarca de la Selva i fins i tot de Barcelona i Girona.

Álvarez Clínica Dental

Clínica dental Dra Álvarez, Carrer Venècia, 43, primer, 17310, Lloret de Mar, España

www.alvarezclinicadental.com

972 36 54 55

Contacta con Álvarez Clínica Dental