Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

La Vanguardia

Entrevista a Dr. Xavier Sitges, odontòleg, estomatòleg i director de Sitges Clínica Dental

Excel·lència, tractaments personalitzats i formació constant

Amb més de 30 anys d’experiència, el Dr. Sitges dirigeix una de les clíniques dentals independents més importants de Manresa. Els serveis que ofereixen ell i el seu equip, format per 8 professionals, inclou implantacions dentàries, odontologia conservadora, endodòncia, ortodòncia, periodòncia i estètica dental. 

-Què els fa diferents d’altres centres de salut dental més grans que estan arribant a moltes ciutats catalanes?
Miri, li ho diré amb una resposta senzilla, molts dels pacients tenen el nostre mòbil. Ens poden trucar si tenen una emergència. A més, tenim molta experiència i ens estem formant constantment. Tot això fa que hi hagi un millor servei, més proper i més personalitzat. Nosaltres coneixem l’evolució dels nostres pacients i totes les seves característiques. 
 
-Però aquestes clíniques més grans fan propostes econòmicament molt interessants...
Personalment crec que el preu no ha de ser l’element definitori a l’hora de triar un tractament dental determinat, com un implant, per exemple. Sovint hi ha sorpreses desagradables, perquè el pacient es pensa que és un preu tancat, i sovint hi apareixen extres. A mi se’m fa difícil de creure que hi pugui haver implants de qualitat amb els preus que alguns proposen.
 
-Al dentista encara hi anem amb por. Hi està d’acord?
No menys que quan ens visita qualsevol altre metge especialista. Cregui’m que avui en dia els dentistes tenim prou mesures perquè els tractaments que fem siguin el menys dolorosos possible. 
 
-Hi ha tractaments que han evolucionat molt. Quins tractaments destacaria?
La nostra especialitat evoluciona molt, i en destacaria els implants dentals. Ara bé, si volem que els implants durin molts anys, s’han de cuidar els teixits que els envolten, és a dir, les genives i l’os, i fer-ne una revisió periòdica. El mateix que pot passar amb una pròtesi de genoll o maluc...
 
-Creu que cada cop hi ha més gent que es fa tractaments pel tema estètic, per tenir una boca més bonica?
Li diria que molta gent que en el seu moment no volia o no podia, ara es corregeix alguns defectes de la dentadura. A més a més, actualment disposem d’eines molt útils, com la ceràmica, el compòsit i l’ortodòncia, que poden millorar notablement l’estètica. 
 
-Fa gairebé 30 anys que són un referent a Manresa. Quins plans de futur tenen?
Mantenir l’excel·lència en el tracte al client, sempre personalitzat i formant-nos constantment. Aviat tindrem la consulta a la carretera de Cardona, ben a prop d’on som des de fa molts anys. La incorporació de les meves dues filles a l’equip com a especialistes ja és una realitat, i volem seguir sent solidaris. Per això, amb la Dra. Cristina Serna, estem desenvolupant un projecte per obrir una clínica dental per a pacients sense recursos al recinte de les Germanetes dels Pobres de Manresa. 
Sitges clínica dental

Pg. Pere III, 17, 2n, 1a, 08242, Manresa, Barcelona, Catalunya, España

www.sitgesmanresa.cat

/xaviersitges

@xaviersitges

938 729 569

Contacta con Sitges clínica dental