Síguenos en: Facebook Twitter Linkedin Youtube GPlus

La Vanguardia

Josep M. Crespi Escarrà, interiorista

Interiorisme especialitzat en òptiques i farmàcies

crespi@crespinteriorisme.com

Crespi Interiorisme va néixer l’any 1999 amb la finalitat de continuar creant espais comercials per compte propi, una inquietud que necessitava dur-la a terme després de  12 anys treballant a INDO, on conjuntament amb l’Aleix Diaz vàrem impulsar el més gran, important i actualment desaparegut departament de decoració especialitzat en òptiques. 

La casa matriu venia vidres i ulleres, i això ens va servir com a plus per la recerca de mètodes per  millorar la rendibilitat dels establiments, de manera que la pròpia empresa en sortís beneficiada. Vàrem crear i canviar el mètode d’exposar el producte mitjançant barres de suport per a les ulleres, una important necessitat dels òptics que ha permès exposar més i millor el producte. 
Ha estat un veritable plaer viatjar per Europa i veure còpies exactes del nostre disseny a diferents  països i que vint-i-cinc anys després la idea inicial continuï  evolucionant.

Crespi Interiorisme està especialitzat en òptiques i farmàcies, en donar un servei molt personalitzat i fem de cada projecte un projecte únic.              

Som una petita empresa molt flexible que ens permet abordar cada projecte segons les necessitats del client. Fem des de projectes i obra complerta fins  a petites  adequacions d’establiments. El boca-orella ens ha servit com  estratègia de publicitat per assolir  projectes i fidelitzar clients.
Per  fer un espai comercial  de manera òptima, cal  conèixer quina és la idiosincràsia de l’empresa  i la manera de treballar del propietari, i a partir d’aquí amb el bagatge dels coneixements adquirits es va modelant el projecte. 

Si bé en aquests últims anys hem fet projectes d’interiorisme de vivendes, tanmateix ens trobem més còmodes creant tota mena d’espais comercials on hem de buscar la màxima rendibilitat de cada metre  quadrat i on la nostra feina té molt a dir en l’èxit o el fracàs de les vendes de l’ establiment.
 
Els espais comercials especialitzats obliguen a l’interiorista a  innovar contínuament, cal estar atent a l’aparició de nous materials,  de nous productes, nous sistemes d’iluminació, de les últimes tendències cromàtiques, de dissenyar mobiliari suggerent... El disseny ha d’atendre el màxim ventall de sentits.

Amb la crisi els propietaris dels comerços s’agrupen i s’associen com a mitjà de protecció; per a nosaltres, els interioristes, suposa  nous reptes. Amb costos reduïts cal optimitzar els resultats.  L’interiorista ha de treballar per dissenyar  una línea d’imatge  pròpia de cada grup comercial, diferenciant-lo de la resta, i  el repte rau en fer de cada establiment un espai propi i personalitzat.

Crespi interiorisme

C. Vallfogona 12, local 2, 08012, Barcelona, Barcelona, Catalunya, España

www.crespinteriorisme.com

629 561 162

Contacta con Crespi interiorisme